čelni viličar, ki nalaga tovornjak
Reportaže, poročila, aktualno in ostale teme

Članki

Študije primerov strank

Ni lepo samo na papirju

Težko, težje, papirna industrija: čelni viličarji pri proizvajalcu papirja Smurfit Kappa Wrexen Paper & Board pretovarjajo z maksimalno zmogljivostjo skoraj brez prestanka – dan in noč, v zadušljivi vročini ali ledenem mrazu. Ekstremni scenarij uporabe, v katerem je novi dizelski mišičnjak Linde H50 pokazal svojo zmogljivost še pred lansiranjem na trg.

Več informacij

Prvi svoje vrste

V podjetju Westfälischen Drahtindustrie v Hammu (Nemčija) se dan za dnem pretovarjajo ogromne količine materiala. S testnim viličarjem E30 Linde podjetje zdaj prvič uporablja električni viličar – in to z navdušenjem.

Več informacij

Iznajdljiv v vsaki situaciji

Najboljše z dveh svetov – za najboljše iz narave. To je najboljši način za opis testne vožnje novega viličarja X35 Linde pri podjetju Ensinger Mineral-Heilquellen. Novi zmogljivostni razred električnih viličarjev ni prepričal vodstva uveljavljene blagovne znamke mineralne vode z bogato tradicijo zgolj z vidika trajnosti, temveč tudi z izjemno zmogljivostjo.

Več informacij

Dva dobičkonosneža v polnem zamahu

Dva visokodvižna viličarja L-MATIC Linde med krožno vožnjo od skladišča do odpreme pri avstrijskem podjetju za sanitarno opremo HOLTER. Medtem so njuni »človeški« sodelavci v celoti osredotočeni na svoje dejansko delo: dobičkonosno komisioniranje.

Več informacij

X-faktor

Tri najpomembnejše lastnosti čelnega viličarja? Za zaposlene v logistiki podjetja Eibach Oberflächentechnik GmbH (EOT) iz Lüdenscheida v Nemčiji ni nobenega dvoma: zmogljivost, zmogljivost, zmogljivost. Novi Linde X35 je na terenskem preizkusu impresivno dokazal, da jo pri težkih pogojih lahko zagotovi tudi električni viličar.

Več informacij

Zanimivosti

50 let e-viličarjev Linde

Linde Material Handling praznuje 50. obletnico e-viličarjev in predstavlja, kaj bo kot vodilno podjetje v tem segmentu ponudilo v prihodnosti.

Več informacij