Najem viličarjev

Prilagodljive rešitve najema na zahtevo
Izbira najemnih viličarjev podjetja Linde Material Handling

Viličar za vsako nalogo

So vaše knjige naročil več kot polne? Se morate prebiti skozi sezonsko konico? Želite kratkoročno in prilagodljivo najeti enega ali več viličarjev? S storitvijo najema podjetja Linde se lahko preprosto in hitro odzovete na dodatno delovno obremenitev.

Kot zanesljiv partner za najem viličarjev in skladiščne tehnike Linde skrbi za prilagodljive ponudbe rešitev, ki ustrezajo vašim zahtevam in omogočajo sodelovanje brez težav. Po vsem svetu je na voljo več kot 60.000 najemnih viličarjev. Po zaslugi kvalificiranih servisnih tehnikov naš vozni park za najem vedno ustreza najsodobnejšemu stanju tehnike in se redno vzdržuje v skladu z visokimi standardi kakovosti.

Izkoristite lahko preprost najem različnih vozil za talni transport, kot so viličarji, ter pri tem izbirate med različnimi prilagodljivimi možnostmi, od enodnevnega do celoletnega najema. Za večjo varnost vašega dela in preprečevanje nesreč izvajamo tudi usposabljanja o pravilnem upravljanju viličarjev. Usposabljanja lahko potekajo neposredno pri vas na kraju samem ali pri servisnem partnerju Linde.

Več informacij

Pregled prednosti najemnih viličarjev Linde

Raznolikost

Največji najemni vozni park z več kot 60.000 napravami in dodatno opremo po vsem svetu.

V neposredni bližini

Razvejana mreža najemnih storitev, po želji z dostavo in prevzemom.

Servisna podpora

Servisne storitve Linde so na voljo vedno in povsod.

Prilagodljivost

Prosta izbira obdobja najema od enega dne do enega leta.

Najem naprav skladiščne tehnike in viličarjev

Najem električnih viličarjev

Električni viličarji prepričajo s kompaktno pogonsko enoto, natančnostjo in okretnostjo. Kombinacija teh močnih atributov zagotavlja veliko zmogljivost pretovarjanja.

Najemi me!

Najem čelnih viličarjev

Pametno krmiljenje in usklajevanje dizelskih motorjev, motorjev na pogonski plin ali motorjev na stisnjen zemeljski plin vedno poskrbi za zadostno moč. Rezultat: večja zmogljivost pretovarjanja zaradi hidrostatičnega pogona.

Najemi me!

Najem nizkodvižnih viličarjev

Električni nizkodvižni viličarji se tudi v najožjih prostorih gibljejo varno in učinkovito. Poskrbijo za hitre transportne procese – ne glede na to, ali gre za skladišče, razkladanje tovornih vozil ali komisioniranje.

Najemi me!

Najem visokodvižnih viličarjev

Primerni za vsako transportno pot in dvižno višino. Visokodvižni viličarji s svojo ozko šasijo niso le okretni, temveč tudi zelo natančni pri pretovarjanju.

Najemi me!

Najem viličarjev za zelo ozke hodnike

Visokoregalni viličarji in vertikalni komisionirni viličarji so mojstri, ko gre za delo na zelo ozkih hodnikih. Zanesljivo poskrbijo za veliko zmogljivost pretovarjanja in še posebej varne procese dela na najmanjšem prostoru.

Najemi me!

Najem regalnih viličarjev

Regalni viličarji so zasnovani za hitro upravljanje v ozkih regalnih skladiščih in zanesljivo poskrbijo za zelo učinkovito delo. Tako so idealna izbira, ko gre za naloge v takem okolju.

Najemi me!

Najem komisionirnih viličarjev

Komisionirni viličarji s svojim posebnim oblikovnim konceptom omogočajo hitro, natančno in učinkovito komisioniranje. Pospešeni postopki komisioniranja in delo, ki ne utruja, sta samo dve od številnih prednosti.

Najemi me!

Najem vlačilcev in vlečnih vozil s platformo

Električni vlačilci in vlečna vozila s platformo omogočajo hiter, udoben in varen transport tudi skozi ozke prehode. Med transportom blaga z logističnimi vlaki je poskrbljeno za učinkovito delo, ki ne utruja.

Najemi me!

Dolgoročni najem

Potem vam priporočamo različne modele dolgoročnega najema, ki jih ponuja Linde.

Preko lizinga za viličarje ali skladiščno tehniko z rednimi mesečnimi obroki in individualno izbiro obdobja odplačevanja že takoj pokrijete izgubo vrednosti in obresti. Pri tem ne vežete lastnega kapitala in ste prilagodljivi v bilancah.

Rezervirajte Linde najemni paket za viličarje s stalno razpoložljivostjo, vključno s servisom. Linde najemni paket vam ponuja prednosti viličarjev na lizing, plus vse storitve vzdrževanja in popravila za fiksne mesečne obroke. Tako je v vsakem trenutku zagotovljeno, da bo vaš viličar vedno pripravljen za delo, stroške boste pa lahko dolgoročno predvideli.


Najem optimalnega viličarja z individualnim svetovanjem

Ne glede na to, za katero možnost se odločite: Linde zagotavlja hiter, preprost postopek in dostavo strojev, ki jih potrebujete. To vam omogoča individualno in gospodarno odzivanje na dodatne zahteve, kratkoročne spremembe in nepredvidljive dogodke ter nemoten potek poslovanja. Dodatna prednost: z najemom viličarjev lahko temeljito preizkusite paleto naših izdelkov.

Močan partner skozi celoten proces

Prej

Dostopnost: Zaradi razvejane mreže ponudnikov najemnih storitev boste vedno našli strokovno kompetentnega partnerja v svoji bližini.

Hiter odziv: Naši izkušeni strokovnjaki za najem hitro pripravijo prilagodljivo rešitev, primerno za vas.

Poznavanje panoge: Naša servisna ekipa za najemne viličarje pozna najnovejšo tehniko in je seznanjena z ustreznimi zahtevami panoge. Tako Linde vedno ponuja strokovno podporo in najboljše rešitve najema.

Razpoložljivost: Vsaka lokacija Linde ima na voljo moderen vozni park viličarjev za kratkoročni najem. Z več kot 60.000 najemnimi viličarji po vsem svetu naš vozni park brez težav pokriva vse vrste zahtev, ne glede na to, kako posebne so.

Prilagodljivost: Obdobje najema viličarja je mogoče prilagodljivo določiti in ga povsem prilagoditi vašim potrebam – ne glede na to, ali ga potrebujete samo za nekaj ur, en dan ali celo leto.

Med

Hitrost: Po potrebi so želene naprave na voljo po prejemu naročila.

Zanesljivost: Izkušen servisni tehnik Linde pred dobavo pravočasno pregleda zahtevanega najemnega viličarja. Zato viličarji vedno izpolnjujejo naše visoke standarde ter pravne in varnostne zahteve.

Prilagodljivost: Vseeno je, ali se zahteve glede najetih viličarjev ali obdobja najema spremenijo: Najemne storitve Linde ponujajo najboljšo mogočo prilagodljivost. Po želji je kadar koli na voljo druga naprava, najem pa je mogoče povsem preprosto skrajšati ali podaljšati.

Podpora: Če se pojavi kratkoročna potreba po pomoči ali dodatni opremi, medtem ko imate v najemu na primer enega viličarja, vam naša servisna ekipa vedno stoji ob strani.

Po

Garancija: Naš najemni vozni park tehnološko ustreza najnovejšemu stanju tehnike in je cenovno dostopen. To pomeni, da vas na koncu časa najema ne čakajo nobena neprijetna presenečenja.

Preglednost: Postopka upravljanja in izdajanja računov sta preprosta ter pregledna. Administracija je zmanjšana na absolutni minimum.

Zadovoljstvo: Vaše povratne informacije nam pomagajo stalno izboljševati naše storitve in rešitve. Na povratne informacije iz naših anket za stranke, ki jih redno izvajamo, se neposredno odzivamo.

Obrnite se na nas!

Imate še kakšna vprašanja, potrebujete dodatne informacije o najemnih storitvah Linde oziroma naših najemnih viličarjih ali želite najeti viličar? V tem primeru se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo hitro in preprosto pomagali!