PROSTA DELOVNA MESTA
header__prosta_delovna_mesta

SPECIALIST ZA ELEKTRO PODROČJE

Iščemo kandidata/-ko za redno zaposlitev, ki bo skrbel/-a za vzdrževanje in odpravljanje okvar na novih in rabljenih elektro Linde viličarjih. Delovno razmerje je za polni delovni čas, za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom v naši delavnici na sedežu podjetja v Celju ali terenu po Sloveniji. Pridružite se naši ekipi in skupaj zagotavljajmo visoko kakovost storitev za naše stranke.

Več informacij

SERVISER VILIČARJEV V DELAVNICI

Iščemo kandidata/-ko za redno zaposlitev, ki bo skrbel/-a za vzdrževanje in odpravljanje okvar na novih in rabljenih Linde viličarjih. Delovno razmerje je za polni delovni čas, za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom v naši delavnici na sedežu podjetja v Celju. Pridružite se naši ekipi in skupaj zagotavljajmo visoko kakovost storitev za naše stranke.

Več informacij

SERVISER VILIČARJEV

Ponujamo redno zaposlitev za opravljanje rednih vzdrževalnih servisov in odpravo okvar na novih ter rabljenih Linde viličarjih, za polni delovni čas, za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom za območje Primorske.

Več informacij

SERVISER VILIČARJEV

Ponujamo redno zaposlitev za vzdrževanje in odpravljanje okvar na novih in rabljenih Linde viličarjih. Delo je polni delovni čas, za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom za območje Koroške.

Več informacij

NAŠE PREDNOSTI

Poleg razburljivega dela pri nas kot zaposleni prejmete zaposlitev za nedoločeni čas, dobre delovne razmere in strokovno izpopolnjevanje ter karierni razvoj. Svoje zaposlene spodbujamo, da oblikujejo lastne ideje, da imajo dostop do znanja in izkušenj. Podjetje LINDE VILIČAR je bilo ustanovljeno leta 1995 in danes predstavlja eno najuspešnejših podjetij na področju viličarjev v Sloveniji. Ukvarjamo se s prodajo, najemom in servisom novih ter rabljenih viličarjev Linde.

NAŠE VREDNOTE

Ključni dejavnik našega uspeha so naši kompetentni in predani zaposleni. Skupaj delujemo v skladu z našimi skupnimi vrednotami "integriteta, sodelovanje, pogum in odličnost", ki določajo, kdo smo in kako delujemo. Vrednote nas vodijo pri vsakodnevnem delu in nudijo podporo pri odločitvah, ki jih sprejemamo. Za nas je pomembno, da se naši zaposleni počutijo dobro in udobno pri delu. Z dobrimi medsebojnimi odnosi skupno ustvarjamo vrednost koncerna Linde Material Handling.

GLOBALNO IN LOKALNO

Naš sedež se nahaja v Celju, naše potujoče delavnice pa lahko najdete po vsej državi. Trenutno zaposlujemo 50 ljudi. Ne glede na to, ali vas zanima tehnika, prodaja, storitve, finance ali druga področja našega poslovanja, vam bo kariera pri nas dala priložnost za učenje in razvoj. Pripadamo skupini KION ITS EMEA, ki je z nekaj več kot 34.000 zaposlenimi eden največjih delodajalcev na svetu na področju ravnanja z materiali in rešitev za notranjo logistiko. Podjetje je locirano po vsem svetu, z zmogljivostmi med drugim v Nemčiji, Franciji, na Češkem, Kitajskem in v ZDA, kar pomeni, da so za vas dobre možnosti za razvoj tako lokalno kot globalno.