header__prosta_delovna_mesta
PROSTA DELOVNA MESTA

SERVISER VILIČARJEV – ELEKTROTEHNIK

Delo obsega izvajanje rednih vzdrževalnih servisov in odpravo okvar na novih ter rabljenih Linde viličarjev. Ponujamo vam zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom in za delo opravljanja dela v delavnici v Kranju (Goodyear) ali občasno na terenu.

Več informacij

SERVISER VILIČARJEV – AVTO MEHANIK

Delo obsega izvajanje rednih vzdrževalnih servisov in odpravo okvar na novih ter rabljenih Linde viličarjev. Ponujamo vam zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom in za delo opravljanja dela na območju Štajerske ali občasno v delavnici.

Več informacij

Zaposlitev pri Linde

Pri nas ne prodajamo samo viličarjev ampak ustvarjamo prihodnost intralogistike. Smo eno izmed vodilnih podjetij v tej industriji in nenehno iščemo motivirane zaposlene, ki si želijo biti del naše ekipe.

Več informacij

NAŠE PREDNOSTI

Poleg razburljivega dela pri nas kot zaposleni prejmete zaposlitev za nedoločeni čas, dobre delovne razmere in strokovno izpopolnjevanje ter karierni razvoj. Svoje zaposlene spodbujamo, da oblikujejo lastne ideje, da imajo dostop do znanja in izkušenj. Podjetje LINDE VILIČAR je bilo ustanovljeno leta 1995 in danes predstavlja eno najuspešnejših podjetij na področju viličarjev v Sloveniji. Ukvarjamo se s prodajo, najemom in servisom novih ter rabljenih viličarjev Linde.

NAŠE VREDNOTE

Ključni dejavnik našega uspeha so naši kompetentni in predani zaposleni. Skupaj delujemo v skladu z našimi skupnimi vrednotami "integriteta, sodelovanje, pogum in odličnost", ki določajo, kdo smo in kako delujemo. Vrednote nas vodijo pri vsakodnevnem delu in nudijo podporo pri odločitvah, ki jih sprejemamo. Za nas je pomembno, da se naši zaposleni počutijo dobro in udobno pri delu. Z dobrimi medsebojnimi odnosi skupno ustvarjamo vrednost koncerna Linde Material Handling.

GLOBALNO IN LOKALNO

Naš sedež se nahaja v Celju, naše potujoče delavnice pa lahko najdete po vsej državi. Trenutno zaposlujemo 48 ljudi. Ne glede na to, ali vas zanima tehnika, prodaja, storitve, finance ali druga področja našega poslovanja, vam bo kariera pri nas dala priložnost za učenje in razvoj. Pripadamo skupini KION ITS EMEA, ki je z nekaj več kot 34.000 zaposlenimi eden največjih delodajalcev na svetu na področju ravnanja z materiali in rešitev za notranjo logistiko. Podjetje je locirano po vsem svetu, z zmogljivostmi med drugim v Nemčiji, Franciji, na Češkem, Kitajskem in v ZDA, kar pomeni, da so za vas dobre možnosti za razvoj tako lokalno kot globalno.