Zaposlitev pri podjetju LINDE VILIČAR

Postanite del ekipe
Arbeiten_bei_LInde_4410_3278_CX

Ali želite sodelovati pri oblikovanju intralogistične prihodnosti?

Pri LINDE VILIČAR podjetju ne prodajamo samo viličarjev, ampak ustvarjamo prihodnost intralogistike. Smo eno najmočnejših podjetij v tej industriji in nenehno iščemo motivirane zaposlene, ki si želijo biti del naše ekipe. V primeru odločitve sodelovanja z nami, postanete del stabilnega slovenskega in svetovnega podjetja. Naš lastnik je Linde Material Handling, del skupine KION, ki sodi med vodilne svetovne proizvajalce viličarjev, skladiščne opreme in sistemih rešitev.

Naši zaposleni vsak dan prispevajo k temu, da lahko naše stranke ravnajo s svojim materialom na varen, prilagodljiv in stroškovno učinkovit način. Ponosni smo na svoje izdelke, pa tudi svoje sodelavce in na delo, ki ga opravljamo skupaj. Nudimo prijetno delovno okolje, hkrati pa ustvarjamo vrednost za podjetje in naše stranke. Pri nas lahko svojo ustvarjalnost in spretnosti uporabite z dobrimi možnostmi za osebni razvoj. Vabljeni, da nam pošljete svoj življenjepis ali kratko predstavitev.

NAŠE PREDNOSTI

Poleg razburljivega dela pri nas kot zaposleni prejmete zaposlitev za nedoločeni čas, dobre delovne razmere in strokovno izpopolnjevanje ter karierni razvoj. Svoje zaposlene spodbujamo, da oblikujejo lastne ideje, da imajo dostop do znanja in izkušenj. Podjetje LINDE VILIČAR je bilo ustanovljeno leta 1995 in danes predstavlja eno najuspešnejših podjetij na področju viličarjev v Sloveniji. Ukvarjamo se s prodajo, najemom in servisom novih ter rabljenih viličarjev Linde.

NAŠE VREDNOTE

Ključni dejavnik našega uspeha so naši kompetentni in predani zaposleni. Skupaj delujemo v skladu z našimi skupnimi vrednotami "integriteta, sodelovanje, pogum in odličnost", ki določajo, kdo smo in kako delujemo. Vrednote nas vodijo pri vsakodnevnem delu in nudijo podporo pri odločitvah, ki jih sprejemamo. Za nas je pomembno, da se naši zaposleni počutijo dobro in udobno pri delu. Z dobrimi medsebojnimi odnosi skupno ustvarjamo vrednost koncerna Linde Material Handling.

GLOBALNO IN LOKALNO

Naš sedež se nahaja v Celju, naše potujoče delavnice pa lahko najdete po vsej državi. Trenutno zaposlujemo 50 ljudi. Ne glede na to, ali vas zanima tehnika, prodaja, storitve, finance ali druga področja našega poslovanja, vam bo kariera pri nas dala priložnost za učenje in razvoj. Pripadamo skupini KION ITS EMEA, ki je z nekaj več kot 34.000 zaposlenimi eden največjih delodajalcev na svetu na področju ravnanja z materiali in rešitev za notranjo logistiko. Podjetje je locirano po vsem svetu, z zmogljivostmi med drugim v Nemčiji, Franciji, na Češkem, Kitajskem in v ZDA, kar pomeni, da so za vas dobre možnosti za razvoj tako lokalno kot globalno.