Linde Material Handling – za vašo zmogljivost v vsakem pogledu

Produktivnost

Zmogljivi viličarji so osnova učinkovite notranje logistike. Uporabniki v kombinaciji s pametno programsko opremo in celovitimi storitvami dosegajo trajne konkurenčne prednosti.

Več informacij o tem najdete tukaj

Varnost

Varnost ljudi, vozil in materialov je vodilno načelo filozofije »Zero Accident« (brez nesreč) koncerna Linde Material Handling. Linde s celostnimi rešitvami dela na viziji prihodnosti varne intralogistike.

Več informacij o tem najdete tukaj

Ergonomija

Najboljše rešitve nastanejo ob popolnem sodelovanju ljudi in tehnologije. Zato razvoj vozil in storitev v koncernu Linde Material Handling sledi vodilnemu načelu ergonomskega oblikovanja.

Več informacij o tem najdete tukaj

Najboljše za vaše skladišče

LINDE VILIČAR zagotavlja popolno podporo svojim strankam pri uvajanju skladiščnih zmogljivosti in optimizaciji njihovega delovanja.

Več informacij

Spletna trgovina Linde

V naši spletni trgovini boste našli vse za vaše skladišče, delavnico in proizvodnjo, vključno z virtualnim svetovanjem pri nakupu. Preverite našo aktualno ponudbo.

Preveri ponudbo

Avtomatizacija za vaše skladišče

Razširljiva in stroškovno učinkovita avtomatizacija sodi med ključne elemente optimalnega pretoka materiala. Avtomatizacija postopkov zagotavlja neprekinjene, učinkovite in prilagodljive procese.

Več informacij

Program Preverjeni viličarji – novi standard za rabljene viličarje

Hitra razpoložljivost, ekonomičnost in prilagodljivost so ključni dejavniki uspeha pri intralogistiki. Razvoj na različnih trgih je vedno bolj dinamičen. Stroškovni pritisk je velik v vseh panogah. Program Linde Preverjeni viličarji ponuja edinstvene možnosti za individualno prilagoditev rabljenih viličarjev vsem panogam, in to po izjemno konkurenčni ceni. Program temelji na modularnih paketih storitev za določene aplikacije in storitve. Iz tega izhajajoče rešitve so hkrati zmogljive in stroškovno učinkovite, ob tem pa zagotavljajo trajnostne konkurenčne prednosti.

Več informacij

Aktualna sporočila za javnost

Milijonti viličar izdelan v Aschaffenburgu

Linde stranki v Španiji dostavil mejnik.

Več informacij

Ohranimo varno razdaljo

Pametna nosljiva oprema zagotavlja učinkovito zaščito pred okužbami

Več informacij

Prenos palice

Proizvodnja zadnjega viličarja Linde 392/393 označuje konec in začetek novega obdobja

Več informacij

Nova serija vlečnih vozil podjetja Linde Material Handling

Premikanje tovora naredijo udobnejše, varnejše in učinkovitejše - tudi v zaprtih prostorih: trije novi vlečni modeli P40 C, P40 C B in P60 C podjetja Linde Material Handling imajo ozko podvozje in nudijo izjemno okretnost, vsestranske lastnosti opreme in široko paleto varnostnih sistemov.

Več informacij