Originalni nadomestni deli

24 ur na dan po vsem svetu
Skladišče z originalnimi nadomestnimi deli v mestu Kahl am Main

Storitev zagotavljanja nadomestnih delov podjetja Linde Material Handling omogoča, da so viličarji čim hitreje znova na voljo. To zagotavljajo distribucijski centri Linde po vsem svetu, ki 24 ur na dan pošiljajo ustrezne dele. Nadomestni deli v kakovosti originalnega proizvajalca zagotavljajo, da vozila za talni transport dejansko tudi opravljajo to, kar obljubljajo. Navsezadnje tudi najmanjša odstopanja odločajo o izgubah zmogljivosti ali popolni učinkovitosti. Poleg tega so originalni nadomestni deli še posebej varni zaradi popolnega prileganja viličarju. Neposredno vplivajo tudi na obratovalne stroške, saj njihova vgradnja in vzdrževanje potekata brez težav. Rešitve, osredotočene na stranke, kot so kompleti nadomestnih delov za najpogostejša popravila in zajamčena dobava naslednji dan, izboljšajo razpoložljivost viličarjev Linde.

Razpoložljivost

Pakiranje nadomestnih delov Linde za stranke v skladišču

Pripravljenost za delovanje čez noč

Že izpad delovanja enega samega viličarja lahko občutno vpliva na logistiko podjetja, zato z izdelkom Linde poleg zelo zanesljivega vozila za talni transport dobite tudi enako zanesljivo storitev zagotavljanja nadomestnih delov. Ustrezni nadomestni deli so pogosto že v vozilu servisne službe, popravila pa opravljena na kraju uporabe viličarja. Servisni tehnik takoj naroči manjkajoče nadomestne dele v središču za nadomestne dele. Zaradi goste svetovne mreže nadomestnih delov so ustrezni deli na voljo povsod po svetu. Da bi stvari potekale zares izjemno hitro, ima Linde službo za nujne primere, ki ponuja storitve 24 ur na dan vse dni v letu. Naročniki iz EU, katerih naročilo za nadomestne dele prejmemo do 17.30, dele prejmejo že naslednje jutro. Tako je okvarjena naprava hitro spet pripravljena za uporabo.

Visoka razpoložljivost za hitro pomoč

Svetovno skladišče rezervnih delov Linde lahko takoj pošlje 60.000 nadomestnih delov, ki so na zalogi. Če redko potreben nadomestni del ni takoj na voljo, ga nemudoma naročimo. Tudi stranke s starejšimi modeli viličarjev se lahko zanesejo na storitev zagotavljanja nadomestnih delov, saj tudi po koncu proizvodnje ustrezne nadomestne dele dobavljamo še dvanajst let.

Distribucija

Povsod po svetu v bližini strank

Stranke Linde po vsem svetu se lahko zanesejo na hitro dobavo nadomestnih delov za svoje viličarje. To zagotavlja svetovno skladišče nadomestnih delov v Kahlu (v Nemčiji), ki je srce globalne logistike nadomestnih delov. Več kot 6000 delov, ki jih iz skladišča vsak dan pošljejo po vsem svetu, vedno pravočasno doseže naročnika. Centralno skladišče nadomestnih delov v Kahlu oskrbuje servisno organizacijo po vsem svetu, vključno z regionalnimi distribucijskimi centri v Xiamenu na Kitajskem za azijsko-pacifiško regijo in v Brnu na Češkem za območje vzhodne Evrope. S pomočjo najnovejše skladiščne tehnologije sodelavci običajno pošljejo naročila nekaj ur po prejemu. S storitvijo zagotavljanja nadomestnih delov Linde se lahko zanesete na hitro in enotno kakovost storitev po vsem svetu.

Zemljevid sveta z lokacijami za pošiljanje nadomestnih delov

Kakovost

Pakiranje nadomestnih delov Linde

Samo originalni nadomestni deli nudijo zmogljivost Linde

Nadomestni deli seveda ne smejo priti le čim hitreje, ampak tudi v zahtevani kakovosti. Nadomestni deli Linde popolnoma ustrezajo z vidika življenjske dobe, natančnosti in zanesljivosti, kar so inženirji opredelili med razvojem, saj lahko že majhna odstopanja v natančnosti in zmogljivosti povzročijo velike težave in zmanjšajo zmogljivost. Varnost, hitra montaža in dolga življenjska doba zato razlikujejo originalne nadomestne dele od domnevno poceni ponaredkov. Prednosti, ki jih zagotavlja kakovost originalnega proizvajalca, se zelo jasno pokažejo, če upoštevamo dolgo življenjsko dobo vozila za talni transport: daljši servisni intervali in nobene škode, ki je posledica nadomestnih delov. To zagotavlja optimalno razpoložljivost viličarjev, stroški življenjskega cikla pa so nižji kot pri kopijah.

Majhne razlike, velik učinek

Od na milimeter natančnega krmiljenja s krmilnimi palicami Linde do optimalnega filtriranja umazanije oljnih filtrov Linde: zmogljivost nadomestnih delov Linde je v podrobnostih. Nekaj primerov najdete na naslednjih straneh.

Skupine nadomestnih delov

Vsak milimeter šteje

Originalne krmilne palice podjetja Linde Material Handling so izjemno natančni, udobni in varni nadomestni deli z dolgo življenjsko dobo za viličarje Linde.

Več informacij

Teče kot namazano

Oljni filtri podjetja Linde Material Handling skrbijo za brezhibno delovanje hidravličnega sistema in motorjev z notranjim zgorevanjem.

Več informacij

Nosilna vloga

Vilice podjetja Linde Material Handling nudijo daljšo življenjsko dobo, večjo nazivno obremenitev in maksimalno stabilnost.

Več informacij

Natančno premikanje

Elektronsko krmiljenje v kakovosti originalnega proizvajalca Linde zagotavlja varno in natančno obratovanje.

Več informacij

Čvrsto povezano

Originalne verige dvižne konstrukcije Linde so izjemno odporne proti obrabi in varne zaradi zelo kakovostne konstrukcije.

Več informacij