Intralogistične in avtomatizacijske rešitve za vas

Popolnost gibanja
Prikaz postopkov v shematskem skladišču

Razširljiva in stroškovno učinkovita avtomatizacija sodi med ključne elemente optimalnega pretoka materiala. Avtomatizacija postopkov zagotavlja neprekinjene, učinkovite in prilagodljive procese. Skrajša čas pretovarjanja in pomaga zmanjšati poškodbe osebja ter škodo na blagu in infrastrukturi. Z avtonomnimi viličarji, najnovejšo tehnologijo in celovitim svetovanjem o materialnem toku vam pomagamo v celoti izkoristiti vaš ekonomski potencial. Na podlagi celovitega razumevanja intralogistike ponujamo analize posameznih procesnih korakov ali celotnega pretoka materiala – od sprejema do odpreme blaga. Ne glede na to, ali gre za obstoječi sistem ali nov projekt: cilj avtomatizacije je vedno maksimalna učinkovitost. Naša ponudba pa ni omejena le na naše avtonomne viličarje. Skupaj z našimi partnerji zagotavljamo vse, kar potrebujete za avtomatizacijo procesov.

PRILAGOJENE AVTOMATIZACIJSKE REŠITVE

Z avtomatizacijskimi rešitvami Linde lahko racionalizirate pretok materiala v smeri največje učinkovitosti. Pri tem vam ponujamo vrsto standardiziranih paketov rešitev, ki podjetjem iz različnih panog ponujajo stroškovno učinkovit in razširljiv način za vstop v svet avtomatiziranih logističnih procesov. Poleg tega vam tudi svetujemo glede vaših posameznih procesov in specifičnih izzivov, s katerimi se spopadate. V zadnjih letih smo speljali na stotine avtomatizacijskih projektov v številnih panogah po vsem svetu. Za vsako panogo ponujamo idealno rešitev za delno ali popolno avtomatizacijo vaših procesov. Naši strokovnjaki so vam vedno pripravljeni pomagati pri načrtovanju, izvajanju in zagonu rešitev za avtomatizacijo skladišč in transportnih procesov.

Avtomatizirani viličarji

Ekonomično in varno: avtonomni viličarji serije Matic podjetja Linde Material Handling uporabljajo geonavigacijsko tehnologijo.

Več informacij

Pametna avtomatizacija za intralogistične procese

Linde Material Handling ima celovito razumevanje intralogističnih procesov zaradi številnih projektov pri strankah iz različnih panog. Na podlagi tega smo razvili standardne aplikacije za avtomatizacijo posameznih procesov ali celotnih pretokov materiala.

Več informacij

Partner za vaš pretok materiala

Linde Material Handling je zanesljiv partner za celovito optimizacijo materialnih tokov. Naši strokovnjaki za intralogistiko in avtomatizacijo vas spremljajo od analize trenutnega stanja do zagona rešitve za pretok materiala, ki je natančno prilagojena vašim zahtevam.

Več informacij

Programska oprema za intralogistiko in avtomatizacijo

Digitalno krmiljenje in omrežno povezovanje intralogističnih in avtomatizacijskih rešitev zagotavljata varnost procesov in dela v okviru materialnega toka. Linde Material Handling zagotavlja vrhunske programske rešitve, vključno z razširljivim sistemom za upravljanje skladišč in prilagodljivim sistemom za nadzor viličarjev.

Več informacij