• 0 - 3000 (kg)
 • 0 - 125 (mm)

Nizkodvižni viličarji T25–T30

Kompaktni transporter tovorov

Natančnost in varnost v ozkih prostorih

Nizkodvižni viličarji T25–T30 podjetja Linde Material Handling so primerni za uporabo v ozkih in zelo prometnih skladiščih. Pretovarjanje olajšajo z ozko šasijo in inovativnimi tovornimi kolesi. Intuitivno razporejeni upravljalni elementi na ergonomski glavi premičnega krmila omogočajo upravljavcu preprosto krmiljenje z desno ali levo roko. Dolgo premično krmilo z nizkim pritrdiščem poskrbi, da je viličar vedno na zadostni varnostni razdalji. V ozkih zavojih lahko upravljavec premično krmilo pomakne v navpični položaj, da vklopi funkcijo počasne vožnje, ki omogoča zelo natančno manevriranje. Blago, viličar in sodelavci so dobro zaščiteni. Če upravljavec izpusti krilno krmilo ali spremeni smer vožnje, začne viličar samodejno zavirati.

Lastnosti

Varnost

Nizkodvižni viličarji T25–T30 so opremljeni z dolgim premičnim krmilom z nizkim pritrdiščem, kar zagotavlja zadostno varnostno razdaljo med upravljavcem in viličarjem. Poleg tega nizka šasija ščiti stopala upravljavca. Če upravljavec nagne premično krmilo, viličar samodejno prilagodi hitrost, pri tem pa končni omejevalnik preprečuje sunkovito zaviranje. Za preprečevanje zdrsa tovora je izbirno mogoče namestiti zaščitno rešetko za tovor. Za zelo prometna skladišča je še posebej primeren izbirni sistemLinde BlueSpot™,ki druge viličarje in pešce opozarja z modro piko na tleh.

 • Dolgo premično krmilo
 • Funkcija počasne vožnje
 • Samodejno prilagajanje hitrosti
 • Izbirni sistem BlueSpot™

Ergonomija

Upravljavec krmili vse funkcije prek ergonomskega premičnega krmila, ki omogoča upravljanje z obema rokama. Gumb za funkcijo počasne vožnje olajša natančno upravljanje v ozkih prostorih. Upravljavec funkcijo vklopi tako, da pomakne premično krmilo v pokončen položaj. Uporabniku prijazen večfunkcijski zaslon upravljavca nenehno obvešča o trenutnem stanju viličarja. Delovne pripomočke, kot so rokavice ali embalažna folija, upravljavec shrani v prostornem predalu za shranjevanje.

 • Ergonomska glava premičnega krmila
 • Funkcija počasne vožnje
 • Uporabniku prijazen večfunkcijski zaslon
 • Prostoren predal za shranjevanje

Upravljanje

Zmogljiv 1,5 kW trifazni motor omogoča, da viličarji T25–T30 pospešijo do hitrosti 6 km/h, zato so primerni za transport težkih tovorov na kratke do srednje razdalje ali za natovarjanje in raztovarjanje tovornjakov. Inovativna tovorna kolesa in funkcija počasne vožnje omogočajo natančno manevriranje in nudijo optimalno stabilnost pri pretovarjanju, pri tem pa pomaga tudi ozka konstrukcija robustne šasije. Koničaste vilice olajšajo prevzem palet, ovitih v folijo.

 • Zmogljiv 1,5 kW trifazni motor
 • Inovativni krmilni valji
 • Funkcija počasne vožnje
 • Ozka šasija

Servis

Izmenični pogon, ki ne potrebuje vzdrževanja, in robustna, robotsko varjena konstrukcija podaljšata življenjsko dobo in zmanjšata stroške servisiranja. Servisni tehniki lahko hitro opravijo svoje delo, ker so notranje komponente preprosto dostopne in pregledno razporejene. Poleg tega lahko hitro in zanesljivo odčitajo podatke o viličarju s prenosno napravo, povezano prek vodila CAN.

 • Motor, ki ne potrebuje vzdrževanja
 • Lahko dosegljive komponente
 • Povezava prek vodila CAN
 • Robustna konstrukcija

Tehnični podatki

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T25 2,5 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1765 / 1835 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh
T30 3,0 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1765 / 1835 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Dodatna oprema

Vilice različnih dolžin in širin podjetja Linde Material Handling

Velikost vilic

Linde za viličarje T25–T30 ponuja vilice različnih dolžin.

Zaščitna rešetka za tovor ščiti voznika in tovor.

Zaščitna rešetka za tovor

Rešetka stabilizira tovor in preprečuje, da bi paketi ali drugo blago začeli drseti po paleti.

Linde BlueSpot™ podjetja Linde Material Handling izboljša varnost med obratovanjem.

BlueSpot™

Opozorilna oprema za vozno potLinde BlueSpot™poveča varnost med delovanjem, saj z njo viličar postane neslišno viden.

Delovni žarometi LED podjetja Linde Material Handling

Sprednji žarometi LED

Oba zmogljiva žarometa LED se nahajata na sprednjem delu viličarja. Žarometa sta odporna na vodo in prah.

Držala za nizkodvižne viličarje podjetja Linde Material Handling

Držalo za dodatno opremo

Številna držala za delovne materiale, kot so podloge s sponko, čitalniki in zvitki folije, omogočajo prilagoditev voznikovega mesta posebnim potrebam voznika.

Zahtevaj ponudbo