Preprosto osvobajajoče. Neomejena električna moč.
Nogometaš se je sprostil z mize in sprinta

Najboljše z obeh svetov za absolutno vrhunsko zmogljivost.

Še noben E-viličar ni bil tako zmogljiv. Električni viličarji X20–X35 se tudi pri ekstremnih pogojih kosajo z viličarji z motorji z notranjim zgorevanjem: tako v zaprtih prostorih kot na prostem in na vseh podlagah. S sinhronskimi reluktančnimi motorji (SRM +) dvignejo zmogljivosti na povsem novo raven in ustvarijo edinstveno prilagodljivost, ki temelji na skupni platformi za električne viličarje in viličarje z motorjem z notranjim zgorevanjem.

Osvobojen z zmogljivostjo Xtreme: novi igralec za vse, ki želijo razširiti svoje možnosti!

Platforma za nov zmogljivostni razred.

Z električnimi viličarji X20–X35 podjetje Linde Material Handling uvaja nov zmogljivostni razred, ki združuje moč in robustnost viličarjev z motorji z notranjim zgorevanjem z dinamiko, prilagodljivostjo, ničelnimi emisijami in nizkim hrupom električnega pogona. Vse to temelji na preizkušeni platformi, ki je izjemno prilagojena uporabniku in omogoča preprosto vzdrževanje, zato je zelo ekonomična za nove čelne viličarje Linde.

Odkrijte najzmogljivejši E-viličar na svetu. IT’S A LINDE.

Izjemna zmogljivost

Novi sinhronski reluktančni motorji s trajnimi magneti (SRM+) omogočajo, da so električni viličarji X20–X35 zmogljiva, vendar tiha in brezemisijska alternativa viličarjem z motorjem z notranjim zgorevanjem.

Izjemna vzdržljivost

Visoke mehanske obremenitve, prah, umazanija in velika temperaturna nihanja za modele X20–X35 ne predstavljajo ovir. Če pa se vseeno kaj zgodi: vsi sklopi in sestavni deli električnih viličarjev X20–X35 so optimizirani za čim manjšo obrabo.

Brezkompromisna trajnost

Vse okoljske prednosti električnega viličarja z zmogljivostjo viličarja z motorjem z notranjim zgorevanjem! S trajnostno proizvedeno primarno energijo lahko viličarji delujejo popolnoma brez emisij CO2. Sisteme litij-ionskih baterij je mogoče uporabljati kot statične hranilnike električne energije in jih reciklirati.

Varnost prisotna

Skupna platforma za viličarje z motorjem z notranjim zgorevanjem in električne viličarje omogoča, da so na voljo vse varnostne prednosti te najsodobnejše konstrukcije. Na primer optimizacije konstrukcije, ki izjemno izboljšajo pregled nad okolico. Serijske funkcije, kot je Linde Curve Assist, dodatno ščitijo voznika in material.

Izjemna ekonomičnost

Visoko zmogljivost zagotavljajo velika zmogljivost pretovarjanja, zelo malo vzdrževanja in gosta servisna mreža. Poleg tega popolna interakcija človeka in stroja poveča produktivnost ter s tem ekonomičnost z vidika skupnih stroškov.

Odlična povezljivost

Celovite možnosti povezljivosti zagotavljajo, da je viličarje mogoče preprosto vključiti v sisteme upravljanja voznih parkov in digitalne postopke. Nalaganje posameznih posodobitev in drugih digitalnih funkcij je preprosto. Pomembne parametre lahko kadar koli prikličete in analizirate.

Želite vstopiti in se odpeljati na testno vožnjo?