Rabljeni viličarji

Individualne rešitve s programom Preverjeni viličarji
Rabljeni viličarji podjetja Linde Material Handling so obnovljeni v skladu z najvišjimi standardi kakovosti

Hitra razpoložljivost, ekonomičnost in prilagodljivost so ključni dejavniki uspeha pri intralogistiki. Poleg tega je stroškovni pritisk velik v vseh panogah. Rabljeni viličar, ki ga je podjetje Linde obnovilo in preskusilo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, je lahko v mnogih primerih zmogljiva in stroškovno učinkovita alternativa novemu viličarju.

To ponuja samo Linde Material Handling

Naš program Preverjeni viličarji nudi še več prednosti: poleg tega, da imate na izbiro široko paleto povsem obnovljenih viličarjev, lahko rabljene viličarje tudi opremite v skladu s svojimi specifičnimi zahtevami. Da bi bil postopek preprost, smo pripravili številne pakete funkcij in storitev, ki jih lahko modularno kombinirate.

Do vašega rabljenega viličarja Linde v treh korakih

1. Izberite že obnovljeni viličar iz naše obsežne ponudbe.

2. Naročite pakete funkcij in storitev, ki jih potrebujete.

3. Naročite dostavo vašega rabljenega viličarja neposredno na kraj uporabe brez dolgih čakalnih dob.

Pri rabljenih viličarjih, vključno z vsemi komponentami tehničnega paketa, vam ponujamo pogodbe za celovite storitve ter izbirno podaljšanje garancije s šestih na dvanajst mesecev.

Formula za rabljeni viličar »posodobljen viličar + paketi storitev = individualna rešitev najvišje kakovosti« podjetja Linde Material Handling

En standard – najvišja kakovost

Vsak rabljeni viličar, ki vam ga ponudimo, gre skozi standardiziran postopek, ki od začetka do konca zagotavlja visoko kakovost.

Vemo, od kod prihajajo

Rabljeni viličarji za naš program Preverjeni viličarji prihajajo izključno iz najemnih voznih parkov Linde ali pa gre za vrnjene viličarje iz lizinških programov financiranja. Servisna zgodovina rabljenih viličarjev je tako dokumentirana in potrjuje, da so vsa vzdrževanja in popravila izvajali izključno servisni tehniki Linde. Vsak rabljeni viličar gre tudi skozi strog preskusni postopek, za obnovo pa so izbrani samo viličarji, ki izpolnjujejo vse opredeljene kriterije.

Obnova v sedmih korakih

V naših centrih za obnavljanje po vsej Evropi vse viličarje obnovimo po industrijskem postopku v sedmih korakih. Na začetku naše izkušeno osebje določi zahteve za vzdrževanje in popravila ter viličarje razstavi na posamezne dele. Vse komponente preizkusimo v skladu z našimi visokimi standardi z vidika funkcionalnosti, obrabe in varnosti. Če je mogoče, dele popravimo ali pa jih po potrebi zamenjamo z originalnimi deli. Na koncu sklope očistimo, polakiramo in znova sestavimo viličar. Po preverjanju kakovosti so viličarji in skladiščna tehnika pripravljeni na svoje drugo življenje, vključno z garancijo za šest mesecev ali 500 obratovalnih ur.

Preverjeni viličarji za vaše potrebe

Ne glede na to, ali želite zamenjati en viličar ali razširiti svoj vozni park z več rabljenimi viličarji: preverjeni rabljeni viličarji Linde ponujajo široko paleto možnosti za prilagoditev vašega viličarja zahtevam in obratovalnim pogojem v vašem podjetju ter zagotavljanje enotnega tehničnega standarda vaše flote. Vsak od naših paketov vključuje določene funkcije, komponente za naknadno namestitev ali storitve. Izboljšate lahko posamezne vidike, kot so varnost, ergonomija ali poraba energije, ali pa modularno kombinirate več paketov. Ob tem je vaša prednost vedno tudi najnovejša tehnologija Linde.

Pregled paketov

Obrabljeni deli

Podaljšajte življenjsko dobo vašega rabljenega viličarja z zamenjavo močno obremenjenih sestavnih delov z novimi originalnimi deli.

Voznik

Poskrbite za optimalne delovne pogoje s popolnoma obnovljenim delovnim mestom.

Varnost

Izboljšajte varnost pri delu in zmanjšajte poškodbe viličarjev in blaga.

Osvetlitev

Izboljšajte vidljivost voznikov pri vsakodnevnem delu z visokokakovostnimi delovnimi žarometi LED.

Barve

Izberite individualno barvo za vaš rabljeni viličar za uskladitev s podobo vašega podjetja ali razlikovanje vašega voznega parka.

Energija

Povečajte energetsko učinkovitost vašega rabljenega viličarja z novo pogonsko baterijo.

Storitve za baterije

Izkoristite prednosti pogodbe za celovite storitve za vaš energetski sistem in zagotovite dolgoročno zmogljivost.

Pogodba o vzdrževanju

Minimizirajte izpade delovanja in nepričakovana popravila z rednim preventivnim vzdrževanjem.

Popolna storitev

Zaščitite svoj viličar in zagotovite maksimalno razpoložljivost ter ohranite nadzor nad proračuni – z našimi pogodbami za celovite storitve.

Jamstvo

Podaljšajte garancijsko obdobje s šestih na dvanajst mesecev ali s 500 na 1.000 obratovalnih ur.

Pet dodatnih prednosti za vas

Kakovost

Vse rabljene viličarje obnavljamo v lastnih centrih za obnovo po vsej Evropi v skladu s standardiziranim postopkom in visokimi standardi kakovosti. Naše osebje razstavi vsak rabljeni viličar, nato pa vse dele preveri, popravi ali zamenja. To zagotavlja, da vsi viličarji, ki jih naročite, vedno ustrezajo najvišjim standardom kakovosti.

Individualizirana oprema

Varnost, ergonomija in poraba energije so odločilni dejavniki za povečanje učinkovitosti in produktivnosti vašega poslovanja. Naši preverjeni rabljeni viličarji vam omogočajo kombiniranje velikega števila modularnih paketov za izboljšanje pomembnih lastnosti vašega viličarja. Paketi temeljijo na najnovejši tehnologiji Linde, ki se uporablja tudi pri najnovejših modelih viličarjev.

Razpoložljivost

Ponujamo vam možnost, da viličar kupite natanko takrat, ko ga potrebujete. Svoj rabljeni viličar lahko izberete med številnimi modeli in ga individualno prilagodite. Ker imamo na zalogi vedno veliko obnovljenih viličarjev, lahko hitro pripravimo vaše naročilo in viličar dostavimo na vašo lokacijo takrat, kot vam to ustreza.

Trajnost

Vaša odločitev za preverjeni rabljeni viličar Linde prispeva k odgovorni rabi virov. Obnova zmanjša skupno količino uporabljenih surovin in občutno zmanjša okoljski odtis izdelka. Naš standardiziran postopek obnove poveča učinkovitost uporabe in izpolnjuje najvišje okoljske in varnostne standarde.

Zmogljivost

To je Linde – naši obnovljeni rabljeni viličarji poosebljajo temeljne vrednote znamke Linde, kot so zmogljivost, učinkovitost, prijaznost do uporabnika, vsestranskost in zanesljivost. Vse rabljene viličarje prenovimo v skladu s strogimi standardi, ki veljajo za vse viličarje Linde. To zagotavlja izjemno zmogljivost v katerem koli okolju, pa naj gre za samostojno rešitev ali del večjega voznega parka.