Najemni viličar Linde

Kakovost na zahtevo
Predaja najemnih viličarjev

Pripravljeni za nepričakovane konične obremenitve

Ali so knjige naročil polne? Je treba pokriti viške sezone? Se približuje načrtovan dogodek? Vaša naloga je, da čim bolj olajšate delo vašim sodelavcem in strojem v času velike obremenitve. S ponudbo za kratkoročni najem »Najemne rešitve Linde« imajo podjetja ves čas na voljo zanesljivega partnerja. Tako se lahko po vsem svetu zanesete na dejstvo, da so ustrezni viličar, potrebna skladiščna tehnika ali želeni vozni park najsodobnejši in na voljo v kakovosti Linde.

Viličarji za najem so odlična rešitev za obvladovanje sezonskega viška dela ali nepričakovanega povečanja obsega dela v skladišču.

Zakaj najeti viličarje Linde?

 • brezplačna dostava
 • vključen servis in zavarovanje viličarja
 • široka ponudba viličarjev in opreme po meri

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava viličarja na vašo lokacijo.

FLEKSIBILNA REŠITEV

Možnosti tedenskega, mesečnega ali samo enodnevnega najema. Vso do enega leta.

OBSEŽNA PONUDBA

Na voljo obsežna flota viličarjev in opreme.

ZNANI STROŠKI

Ni nepredvidenih stroškov zaradi okvar ali servisa viličarja.

ENODNEVNI ODPOVEDNI ROK

Možnosti hitre odpovedi najema viličarja.

V CENO VKLJUČENO KASKO ZAVAROVANJE

Vsi naši najemni viličarji so zavarovani s kasko zavarovanjem.

Individualne in prilagodljive rešitve

Najemne storitve Linde ne pomenijo le hitre dobave nujno potrebnih viličarjev in opreme, temveč zajemajo tudi potrebno svetovanje in prilagodljivost pred in po izpolnitvi vašega naročila. Na ta način lahko podjetja izkoristijo prilagodljive rešitve, še posebej v teh pogosto delovno zelo intenzivnih fazah.

To vam omogoča ustrezen in ekonomičen odziv na dodatne zahteve, kratkoročne spremembe in nepredvidljive dogodke. Povsod, kjer so na voljo storitve Linde, so mogoči posebni in lokalnim zahtevam strank prilagojeni vozni parki za kratkoročni najem.

Ta pristop združuje globalne standarde in lokalno usmerjeno ponudbo za ustrezne rešitve – s prilagodljivimi možnostmi najema od enega dne do enega leta. Še ena prednost te ponudbe: »Najemne storitve Linde« so tudi praktičen in preprost način za preskus viličarja Linde.

Svetovanje za najem viličarja

Kvaliteta in zmogljivost

Če morate veliko pretovoriti, potrebujete zanesljivo tehnologijo, ki je prilagojena obratovalnim pogojem podjetja. Ne glede na to, ali gre za električni viličar, viličar z motorjem z notranjim zgorevanjem ali druge logistične viličarje – najemni vozni park Linde je vedno na najsodobnejši ravni. Kvalificirani servisni tehniki Linde redno preverjajo in vzdržujejo viličarje najemnega voznega parka v skladu z visokimi kakovostnimi standardi.

Postopek, ki ga ponuja Linde, je priročen in preprost. Hitra pomoč je zato možna predvsem v primeru kratkoročnih nihanj zmogljivosti. Zaradi široke ponudbe najemnih viličarjev Linde se podjetja lahko odzovejo na skoraj vse logistične zahteve in zagotovijo nemoteno obratovanje.

Najemni viličar pri delu med dirko Formula Student

Raznolikost preverjenih rešitev Linde

Poleg viličarjev in skladiščne tehnike vam najemne storitve Linde v vsakem trenutku nudijo tudi posebne viličarje za začasno uporabo: viličarje za zabojnike, posebne viličarje, delovne ploščadi in dodatno opremo. Na ta način lahko podjetja individualno sestavijo brezhibno delujoč vozni park.

Linde Material Handling vam ves čas stoji ob strani in svetuje glede povpraševanja za najem, individualnega obdobja najema in vračila najemnih viličarjev. Zato je Linde zanesljiv partner za ustrezno najemno rešitev pred in med najemom ter po njem.

Pred

Dosegljivost: zaradi razvejane mreže najemnih storitev Linde boste strokovno kontaktno osebo vedno našli v bližini.

Usmerjenost k rešitvam: naši izkušeni sodelavci hitro pripravijo prilagodljivo rešitev za posebne individualne zahteve.

Poznavanje panoge: kontaktne osebe Linde za kratkoročni najem so vedno seznanjene z najnovejšo tehnologijo zaradi rednega usposabljanja. Poleg tega svetovalci poznajo posebne potrebe panog in nudijo strokovno podporo pri izbiri viličarja.

Razpoložljivost: vsak pogodbeni partner Linde ima na voljo ekskluziven vozni park za kratkoročni najem od enega dne do enega leta. Globalni najemni vozni park Linde zajema več kot 50.000 viličarjev, zato je mogoče brez težav izpolniti tudi posebne zahteve.

Prilagodljivost: trajanje najema je prilagodljivo in odvisno od potreb: Od nekaj ur do enega dne ali enega leta. Vedno so mogoče tudi hitre spremembe dogovorjenega najemnega obdobja.

Med

Hitrost: po potrebi so želene naprave na voljo v 24 urah po prejemu naročila. Linde organizira hitro dobavo najetih viličarjev ob želenem dobavnem času brez sitnosti za stranko.

Zanesljivost: izkušen servisni tehnik Linde pred dobavo pravočasno pregleda naročene viličarje. Zato viličarji vedno izpolnjujejo visoke standarde Linde ter pravne in varnostne zahteve.

Prilagodljivost: vseeno je, ali se zahteve glede najetih viličarjev ali obdobja najema spremenijo: Najemne storitve Linde nudijo najboljšo mogočo prilagodljivost. Po želji je kadar koli na voljo druga naprava ali preprosto skrajšanje ali podaljšanje najema.

Podpora: če med najemom za kratek čas potrebujete pomoč ali dodatno opremo, je ekipa najemnih storitev Linde vedno na voljo za svetovanje in pomoč.

Po

Garancija: z najemnim voznim parkom Linde ponuja prvovrstno tehnologijo in poštene pogoje. Tako ste zaščiteni pred nepričakovanimi presenečenji tudi po obdobju najema.

Preglednost: celoten postopek in izdajanje računov je preprosto in pregledno. Administracija je zmanjšana na minimum.

Zadovoljstvo: z rednimi vseevropskimi raziskavami nenehno razvijamo ponudbo in storitve.

Pregled prednosti najemnih storitev Linde:

 • Raznolikost: največji vozni park za kratkoročni najem z več kot 50.000 napravami po vsem svetu.
 • V neposredni bližini: razvejana vseevropska mreža za najemne storitve.
 • Izbira na mestu uporabe: lokalni partnerji Linde z lastnim najemnim voznim parkom.
 • Prilagodljivost: neomejena izbira obdobja najema od enega dne do enega leta.
 • Transport: Linde na zahtevo dobavi in prevzame najemne viličarje.
 • Servisna podpora: servisne storitve Linde so na voljo vedno in povsod.
 • Dodatna oprema: različni priključki, baterije in polnilniki.
 • Podpora: usposabljanja za voznike.
 • Najem pred nakupom: najem kot preprosta možnost, da spoznate viličar pred nakupom.


Dosegljivost

Zaradi razvejane mreže najemnih storitev Linde boste kontaktno osebo vedno našli v bližini.

Poiščite najemni viličar