Viličarji in skladiščna tehnika Linde

Naša ponudba izdelkov
Trije proizvodni programi viličarjev in skladiščne tehnike Linde

Vedno pravi izdelek za vaše potrebe

S 77 serijami podjetje Linde Material Handling ponuja najširšo izbiro modelov viličarjev in skladiščne tehnike. Zaradi različnih modelov šasij in dvižnih teleskopov, kapacitet baterij, izvedb in kabin ter različne izbirne opreme so izdelki prilagojeni ustreznim zahtevam za uporabo.

Tu je na voljo pregled skupin izdelkov.

Električni viličarji

Električni viličarji podjetja Linde Material Handling so zaradi svoje kompaktne osi primerni za natančne in učinkovite logistične postopke.

Več informacij

Dizelski viličar

Linde postavlja standarde za produktivnost in učinkovitost dizelskih viličarjev. Nosilnost od 1,4 do 8 ton: Linde ponuja dizelske viličarje za vse vrste nalog.

Več informacij

Plinski viličar

Tihi in zmogljivi z nosilnostjo od 1,4 do 8 ton: Plinski viličarji Linde Material Handling so poosebljenje zmogljivosti in učinkovitosti pri vsakem delu.

Več informacij

Težji viličarji

Nosilnost do 18 ton: robustni težji viličarji podjetja Linde Material Handling zagotavljajo izjemno zmogljivost tudi pri zelo zahtevnih opravilih.

Več informacij

Nizkodvižni viličarji

Nizkodvižni viličarji podjetja Linde Material Handling za hitre transportne postopke v skladiščih, raztovarjanje tovornih vozil ali komisioniranje.

Več informacij

Ročni paletni viličarji

Linde Material Handling ponuja širok nabor ročnih paletnih viličarjev. Vseeno, ali gre za standardni model, ročni paletni viličar s tehtnico ali škarjasti paletni viličar: ti prilagodljivi pomočniki ne smejo manjkati v nobenem skladišču.

Več informacij

Visokodvižni viličarji

Visokodvižni viličarji podjetja Linde Material Handling dvigujejo do 2 toni tovora na višino do 6 metrov – v najožjih prostorih, 100-odstotno varno in natančno.

Več informacij

Viličarji za zelo ozke prehode

Velike zmogljivosti pretovarjanja in še posebej varno pretovarjanje v najmanjših prostorih – Linde Material Handling je svoje visokoregalne viličarje in vertikalne komisionirne viličarje zasnoval za spopad z izzivi v ozkih prehodih.

Več informacij

Regalni viličarji

Pretovarjanje v skladiščih zahteva veliko gibov in premikanja, pogosto v ozkem prostoru in na velikih dvižnih višinah. Regalni viličarji Linde so prilagojeni točno tem pogojem.

Več informacij

Komisionirni viličarji

Komisionirni viličarji Linde s svojim posebnim oblikovnim konceptom omogočajo hitro, natančno in učinkovito komisioniranje.

Več informacij

Vlačilci in vlečna vozila s platformo

Vlačilci in vlečna vozila s platformo podjetja Linde Material Handling zagotovijo hiter in varen transport, tudi v omejenem prostoru in ozkih hodnikih.

Več informacij

Moduli za vleko

Zmogljiv, vsestranski in varen: Linde Material Handling ponuja pravi vlečni nosilec za vsako nalogo, tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Več informacij

Avtomatizirani viličarji

Ekonomično in varno: avtonomni viličarji serije Matic podjetja Linde Material Handling uporabljajo geonavigacijsko tehnologijo.

Več informacij

Protieksplozijsko zaščiteni viličarji

Viličarji Ex podjetja Linde Material Handling združujejo preizkušene prednosti serijskih viličarjev s celovitimi ukrepi za protieksplozijsko zaščito v skladu z Direktivo ATEX.

Več informacij