Brezkompromisno svobodno. Električna moč brez meja.
Dirkalna steza za igralne avtomobilčke v skladišču

Izjemna zmogljivost, ki postavlja standarde.

Omejitve za električne viličarje? Novi električni viličarjiserije X20–X35 Lindeso jih odpravili. Brezkompromisno se po zmogljivosti lahko primerjajo z viličarji z motorji z notranjim zgorevanjem in tako v zaprtih prostorih kot na prostem ter na vseh površinah dokazujejo, da z vidika zmogljivosti razlik med viličarji z motorjem z notranjim zgorevanjem in električnimi viličarji ni več. Njihovi sinhronski reluktančni motorji (SRM+) dvignejo zmogljivost na povsem novo raven in omogočajo izjemno prilagodljivost, ki temelji na skupni platformi za električne viličarje in viličarje z motorjem z notranjim zgorevanjem.

Osvobojen z zmogljivostjo Xtreme: nov model za tiste, ki želijo izkoristiti nepredstavljive možnosti!

Platforma za novi zmogljivostni razred.

Z električnimi viličarji X20–X35 podjetje Linde Material Handling uvaja nov zmogljivostni razred, ki združuje moč in robustnost viličarjev V z dinamiko, prilagodljivostjo, ničelnimi emisijami in nizkim hrupom električnega pogona. Vse to temelji na preskušeni platformi, ki je zelo prijazna do upravljavcev in zelo preprosta za vzdrževanje, zato je izjemno ekonomična za nove čelne viličarje Linde.

Odkrijte najzmogljivejši E-viličar na svetu. IT’S A LINDE.

Izjemna zmogljivost

Novi sinhronski reluktančni motorji s trajnimi magneti (SRM+) omogočajo, da so električni viličarji X20–X35 zmogljiva, vendar tiha in brezemisijska alternativa viličarjem z motorjem z notranjim zgorevanjem.

Izjemna vzdržljivost

Visoke mehanske obremenitve, prah, umazanija in velika temperaturna nihanja za modele X20–X35 ne predstavljajo ovir. Če pa se vseeno kaj zgodi: vsi sklopi in sestavni deli električnih viličarjev X20–X35 so optimizirani za čim manjšo obrabo.

Brezkompromisna trajnost

Vse okoljske prednosti električnega viličarja na ravni zmogljivosti viličarja z motorjem z notranjim zgorevanjem! S trajnostno proizvedeno glavno energijo je viličarje mogoče uporabljati brez emisij CO2. Sisteme litij-ionskih baterij je mogoče uporabljati kot statične hranilnike električne energije in jih reciklirati.

Varnost je zagotovljena

Skupna platforma za viličarje V in električne viličarje omogoča, da so na voljo vse varnostne prednosti te najsodobnejše konstrukcije. Na primer optimizacije konstrukcije, ki izjemno izboljšajo pregled nad okolico. Standardne funkcije, kot je sistem Linde Curve Assist, še dodatno ščitijo voznika in material.

Izjemna učinkovitost

Visoko zmogljivost zagotavljajo velika zmogljivost pretovarjanja, zelo malo vzdrževanja in gosta servisna mreža. Poleg tega popolna interakcija človeka in stroja poveča produktivnost ter s tem ekonomičnost z vidika skupnih stroškov.

Odlična povezljivost

Obsežne možnosti povezljivosti zagotavljajo, da je viličarje mogoče preprosto vključiti v sisteme za upravljanje voznega parka in digitalne procese. Posodobitve in druge digitalne funkcije je mogoče prenesti preprosto in posamično. Pomembne parametre lahko kadar koli prikličete in analizirate.

Bi šli na testno vožnjo?