Učinkovito pretovarjanje palet v dveh nivojih

Visokodvižni viličar D10 podjetja Linde Material Handling omogoča hiter materialni tok tudi v ozkih in prometnih okoljih. Na vilicah in rokah dvigala lahko hkrati prevaža dve paleti s skupno težo do 2000 kg. Inovativna krmilna kolesa zagotavljajo stabilnost tako med transportom kot med natovarjanjem in raztovarjanjem. Natančno krmiljenje v ozkih hodnikih omogočata ozka šasija, široka 720 mm, in funkcija počasne vožnje. Dolgo premično krmilo z nizkim pritrdiščem vedno poskrbi za zadostno varnostno razdaljo med viličarjem in upravljavcem. Viličar prilagaja hitrost in dvižne funkcije sorazmerno glede na kot nagiba premičnega krmila.

Lastnosti

Varnost

Dolgo premično krmilo visokodvižnega viličarja D10 z nizkim pritrdiščem poskrbi, da je med viličarjem in upravljavcem vedno zadostna varnostna razdalja. Poleg tega nizko podvozje z odbijačem ščiti stopala upravljavca. Če sodelavec pomakne premično krmilo v vodoravni ali navpični položaj, začne viličar samodejno zavirati. Tako je skozi skladišče mogoče varno transportirati tudi težke tovore, izbirna zaščitna rešetka za tovor pa preprečuje zdrs ali padec blaga.

 • Dolgo premično krmilo z nizkim pritrdiščem
 • Jekleni odbijač za zaščito voznika
 • Samodejna zavora
 • Izbirna zaščitna rešetka za tovor

Ergonomija

Ergonomska zasnova glave premičnega krmila omogoča udobno in intuitivno upravljanje vseh funkcij s konicami prstov. Krmiljenje z dvojnim oprijemom krmila omogoča prilagodljivo krmiljenje v levo in desno. Na ozkih območjih lahko upravljavec pomakne premično krmilo v pokončen položaj in s tem aktivira funkcijo počasne vožnje. Vse pomembne delovne pripomočke, kot so rokavice in embalažna folija, shrani v velikem predalu za shranjevanje v viličarju. Tako ima vedno vse pri roki. Večfunkcijski zaslon ponuja hiter pregled podatkov o trenutnem stanju viličarja.

 • Ergonomska glava premičnega krmila
 • Dvojni oprijem
 • Velik predal za shranjevanje
 • Večfunkcijski zaslon

Upravljanje

Visokodvižni viličar lahko hkrati prevaža dve paleti s skupno težo 2000 kg. Kompakten in zmogljiv 1,5 kW motor doseže hitrost 6 km/h. Za nemoten potek dela upravljavec upravlja dvižni teleskop s krmiljenjem Linde OptiLift in na ozkih območjih vklopi funkcijo počasne vožnje. Inovativni krmilni valji dodatno zagotavljajo povsem prilagojeno krmiljenje in optimalno stabilnost.

 • Učinkovit transport dveh palet
 • 1,5 kW motor
 • Linde OptiLift
 • Inovativna krmilna kolesa

Servis

Izmenični motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, in robustna konstrukcija zmanjšata servisne stroške in povečata razpoložljivost viličarja. Vse notranje komponente so pregledno razporejene in preprosto dostopne. Servisni tehniki lahko priročno in zanesljivo odčitajo podatke o viličarju s prenosno napravo, povezano prek vodila CAN.

 • Pogonska tehnologija, ki ne potrebuje vzdrževanja
 • Preprost dostop za vzdrževanje
 • Hitra diagnostika s povezavo prek vodila CAN

Tehnični podatki

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
D10 1,2 / (2,0) (t) 2024 (mm) 6 / 6 km/h 2030 / 2100 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Dodatna oprema

Zaščitna rešetka za tovor ščiti voznika in tovor.

Zaščitna rešetka za tovor

Zaščitna rešetka za tovor skrbi, da tovor ne more zdrsniti nazaj in pasti na voznika, ko je nosilec tovora dvignjen.

Delovni žarometi LED podjetja Linde Material Handling

Sprednji žarometi LED

Delovni žarometi LED so zmogljivi in odporni na vodo in prah.

Vilice različnih dolžin in širin podjetja Linde Material Handling

Velikost vilic

Linde za model D10 ponuja vilice različnih dolžin in širin.

Vilice s funkcijo Soft Landing

Samodejno zmanjšanje hitrosti vožnje pri spuščanju vilic omogoča zelo učinkovito in varno pretovarjanje.

Držala za visokodvižne viličarje podjetja Linde Material Handling

Držala za dodatno opremo

Številna držala za delovne materiale, kot so podloge s sponko, čitalniki in zvitki folije, omogočajo prilagoditev voznikovega mesta posebnim potrebam voznika.

Zahtevaj ponudbo