Servisni tehnik Linde menja oljni filter
Teče kot namazano

Oljni filtri

Čisto olje je osnovni pogoj za brezhibno delovanje hidravličnega sistema in motorjev z notranjim zgorevanjem viličarjev. Oljni filtri v kakovosti originalnega proizvajalca Linde Material Handling so natančno prilagojeni zahtevam motorja in hidravlike viličarjev Linde. Odstopanja v kakovosti ne omejujejo le zmogljivosti, ampak lahko celo poškodujejo motor ali hidravliko ali vodijo do popolnega izpada delovanja. Oljni filtri Linde so optimizirani na način, da so še posebej učinkoviti in vzdržljivi, s čimer zagotavljajo polno zmogljivost v času priporočene življenjske dobe filtrskega vložka.

Prednosti oljnih filtrov kakovosti Linde

Najkakovostnejši filtrirni mediji

Oljni filtri Linde lahko absorbirajo izjemno veliko umazanije, preden se zamašijo. To pomeni, da nefiltrirano olje ne more priti v dizelski motor. Poleg tega imajo filtrirni mediji izjemno visoko stopnjo učinkovitosti ločevanja, tako da v mazalni sistem ali občutljive hidravlične komponente ne pridejo nobeni abrazivni delci. Zaradi kakovostne impregnacije so filtri zanesljivi in učinkoviti tudi v vlažnem okolju.

Robustno ohišje

Ohišja oljnih filtrov Linde so zasnovana za dolgo življenjsko dobo filtra. Zdržijo visok pritisk in so izjemno odporna proti koroziji. To zagotavlja popolno delovanje filtra v času priporočenega obdobja uporabe.

Popolno naleganje tesnil

Tesnila oljnih filtrov so izdelana na milimeter natančno, uporabljeni material pa je izjemno odporen na kemične vplive, kar učinkovito preprečuje puščanje.

Natančni ventili

Odpiralni tlak filtra se natančno ujema s tlakom sistema. Ta popolna medsebojna usklajenost zagotavlja optimalno filtriranje.

Originalni filter: Učinkovit in z dolgo življenjsko dobo

Originalni filtri Linde učinkovito ščitijo tako motorje z notranjim zgorevanjem kot tudi vse hidravlične komponente pred prezgodnjo obrabo. Prednosti zaradi natančno poravnanih filtrov so vidne predvsem pri komponentah, kot so hidravlična črpalka, hidravlični motor, volan, krmilni ventil in hidravlični valj.

Filtri Linde podaljšajo življenjsko dobo motorja z notranjim zgorevanjem in hidravličnih komponent. Vaša prednost je tudi daljša življenjska doba olja in s tem daljši intervali za zamenjavo olja. Tako je npr. hidravlično olje treba zamenjati samo vsakih 6000 obratovalnih ur. S tem oljni filtri Linde prispevajo k ekonomičnosti.

Oljni filter Linde