Elektronsko krmiljenje za viličarje Linde
Natančno premikanje

Elektronsko krmiljenje

Elektronska krmilna enota viličarja omogoča izjemno natančen nadzor nad vozili za talni transport. Krmili vse premike viličarja in delovnega hidravličnega sistema ter spremlja elektronske signale, da prepreči okvare. Linde s kakovostjo originalnega proizvajalca skrbi za potrebno varnost in učinkovitost elektronskega krmiljenja.

Prednosti elektronskega krmiljenja kakovosti Linde

Varno obratovanje zaradi redundantne zasnove

Elektronsko krmiljenje v kakovosti originalnega proizvajalca Linde je redundantno zasnovano, kar pomeni, da so vsi elektronski signali preneseni dvakrat. Obenem nenehno nadzira obdelane signale in tako preprečuje okvare.

Učinkovita medsebojna usklajenost komponent

Natančnost krmiljenja vozila za talni transport je omejena s stopnjo usklajenosti mehanike in elektronike. Elektronsko krmiljenje Linde zagotavlja, da so uporabljeni sestavni deli optimalno usklajeni, zato se vozniki lahko vedno zanesejo na natančno krmiljenje viličarja in delovne hidravlike. S krmiljenjem, ki je natančno prilagojeno pogonskemu sistemu, Linde učinkovito izkoristi zmogljivost motorja in največji navor, da deluje pri najmanjšem mogočem številu vrtljajev. Na ta način viličarji Linde nudijo boljšo vozno zmogljivost in manjšo porabo goriva. Zato viličarji Linde zaradi elektronskega krmiljenja niso samo zelo varni, temveč tudi izjemno ekonomični.

Funkcionalna zaščita z robustno konstrukcijo

Elektronska krmilna enota je pomemben in občutljiv sestavni del. Krmilniki Linde so zato zaščiteni s celo vrsto varnostnih funkcij. Stabilno ohišje jih optimalno zaščiti. Osnovna plošča in pokrov sta iz izjemno robustnega, lahkega in proti koroziji odpornega aluminija. Hlajenje preprečuje pregrevanje krmilne enote. Uporabljeni priključki in tesnilo ohišja zanesljivo ščitijo pred vlago in zagotavljajo nemoteno delovanje elektronike ne glede na vremenske razmere. Membrana iz Gore-Texa omogoča samodejno izravnavo tlaka.

Elektronski krmilniki Linde zagotavljajo vozne in varnostne lastnosti vozil za talni transport. S tem skrbijo za nemoteno delovanje v vseh vremenskih pogojih in voznikom omogočajo učinkovito delo.

Elektronsko krmiljenje Linde