Servisne storitve

Za boljšo varnost in učinkovitost
Servisni tehnik Linde

Kdor se odloči za viličar podjetja Linde Material Handling, lahko računa na zanesljiv in hitro dostopen servis. Z več kot 8500 servisnimi tehniki na približno 700 lokacijah po vsem svetu je servis osrednji del ponudbe Linde. Naše storitve na področju tehnologije, opreme in varnosti ter učinkovita uporaba vaših vozil za talni transport in avtonomnih transportnih sistemov zagotavljajo najboljšo možno razpoložljivost voznega parka, povečajo varnost delovanja in zmanjšajo stroške. Linde po vsem svetu ponuja naslednje storitve.

Vzdrževanje in servis

Za maksimalno razpoložljivost in visoko učinkovitost voznega parka ponujamo celovite vzdrževalne in servisne storitve za vozila za talni transport Linde in transportne sisteme brez voznika.

Več informacij

Originalni nadomestni deli

Ne glede na to, ali jih potrebujete za viličarje in skladiščno tehniko ali za avtomatizirane viličarje, Linde dobavlja nadomestne dele po vsem svetu, 24 ur na dan in običajno že naslednji dan.

Več informacij

Naknadna namestitev in dodatna oprema

Naknadna namestitev in dodatna oprema Linde omogočajo najsodobnejše viličarje in skladiščno tehniko ter izboljšajo njihovo varnost, učinkovitost in udobje.

Več informacij

Tehnične in varnostne storitve

Mi prevzamemo zakonsko predpisane preglede vaših vozil za talni transport in regalnih sistemov Linde ter nudimo dodatno svetovanje in storitve na področju intralogistike.

Več informacij