Komponente strojne opreme Linde connect

Tako komunicirajo viličarji
Tehnik med naknadno namestitvijo komponent Linde

Strojna oprema Linde connect

Komponente strojne opreme Linde connect povezujejo vozni park s programsko opremo zbirk podatkov. Zbirajo in prenašajo podatke o krmiljenju in podatke tipal ter omogočijo njihovo nadaljnjo obdelavo. Alternativno se lahko uporabijo kot elektronska ključavnica z identifikacijo s kodo PIN ali oznako RFID.

Rešitve za naknadno namestitev

Novi viličarji so tovarniško opremljeni s strojno opremo Linde connect, vse komponente pa so na voljo tudi kot rešitve za naknadno namestitev v obstoječe viličarje in viličarje drugih proizvajalcev. Linde standardno ponuja podatkovno komunikacijo prek omrežja GPRS v oblak Linde in povezave Bluetooth v lokalne zbirke podatkov. Druge tehnologije brezžičnega prenosa, kot je WLAN, je mogoče konfigurirati v skladu z zahtevami stranke.

Enote access unit CAM

Enota connect:access unit (CAM)

Enote connect:access unit omogočajo, da lahko viličar s kodo PIN ali čipom RFID odklenejo in uporabljajo samo pooblaščeni vozniki. Programsko opremo za dodatne funkcijske module connect: je mogoče naložiti prek povezave Bluetooth. Enote PIN in RFID je mogoče preprosto naknadno namestiti na obstoječe viličarje Linde ali viličarje drugih proizvajalcev.

Enota connect: data unit

Enota connect:data unit (CDX)

Enota CDX beleži podatke o viličarju in jih prek mobilnega omrežja pošilja v strežnike Linde Cloud. Naročiti jo je mogoče kot komplet za naknadno namestitev, in sicer iz svetovnega skladišča rezervnih delov Linde v Kahlu. Za namestitev komponent potrebujete le nekaj minut. Enota je povezana prek vodila CAN in je pripravljena za delovanje takoj po namestitvi.

Komplet za naknadno namestitev connect:

Komplet za naknadno namestitev enote Bluetooth

Viličarje, ki še niso opremljeni z enotami PIN ali RFID, ki omogočajo povezavo Bluetooth, je mogoče preprosto vključiti v upravljanje voznega parka s kompletom Bluetooth za naknadno namestitev. Komplet za naknadno namestitev se preprosto vstavi v kabelski snop viličarja in poveže z obstoječim modulom za dostop.

Svetovalec Linde na lokaciji pri stranki

Podpora Linde connect

Vse komponente na enem mestu: strokovnjaki pri podjetju Linde in vaši trgovci vam bodo pomagali pri načrtovanju in izvajanju upravljanja vašega voznega parka. Komponente strojne in programske opreme Linde connect nenehno razvijamo in dodajamo nove funkcije.

Logistika upravljanja voznega parka

Linde connect upravljavcem voznega parka nudi vse informacije, ki jih potrebujejo za učinkovito in varno upravljanje voznega parka.

Pregled

Funkcije

Funkcijske module Linde connect lahko združite v sistem, ki optimalno izpolnjuje vaše individualne zahteve.

Funkcije

Programska oprema

Programska oprema Linde connect ponuja pregleden dostop do vseh podatkov o voznem parku.

Programska oprema