Rešitve za največjo dodano vrednost
Viličar V s prijemalom za bale

Vsako podjetje ima individualne potrebe in osnovne zahteve: To so lahko finančni viri, poslovni postopki, splošni tehnološki ali varnostni standardi, infrastruktura in IT sistemi. Vsaka uporaba določa različne zahteve za izdelke in rešitve.

Premišljeni izdelki in rešitve, ki 100-odstotno ustrezajo individualnim zahtevam določene uporabe ali podjetja – to je odlika podjetja Linde Material Handling. Od strankam prilagojenih rešitev za viličarje, upravljanje voznega parka in avtomatizacijo do ponudb za najemne in rabljene viličarje, pakete financiranja in servisne pakete ter svetovanje s področja načrtovanja materialnega toka, optimizacije voznega parka in varnosti.

Kratkoročni najem

Z najemnimi viličarji Linde je mogoče ekonomično upravljati ozka grla in začasne potrebe po vozilih za talni transport.

Več informacij

Program Preverjeni viličarji – novi standard za rabljene viličarje

Hitra razpoložljivost, ekonomičnost in prilagodljivost so ključni dejavniki uspeha pri intralogistiki. Razvoj na različnih trgih je vedno bolj dinamičen. Stroškovni pritisk je velik v vseh panogah. Program Linde Preverjeni viličarji ponuja edinstvene možnosti za individualno prilagoditev rabljenih viličarjev vsem panogam, in to po izjemno konkurenčni ceni. Program temelji na modularnih paketih storitev za določene aplikacije in storitve. Iz tega izhajajoče rešitve so hkrati zmogljive in stroškovno učinkovite, ob tem pa zagotavljajo trajnostne konkurenčne prednosti.

Več informacij

Avtomatizacija za vaše skladišče

Razširljiva in stroškovno učinkovita avtomatizacija sodi med ključne elemente optimalnega pretoka materiala. Avtomatizacija postopkov zagotavlja neprekinjene, učinkovite in prilagodljive procese.

Več informacij

Logistika upravljanja voznega parka

Linde connect upravljavcem voznega parka nudi vse informacije, ki jih potrebujejo za učinkovito in varno upravljanje voznega parka.

Več informacij

Svetovanje

Linde ponuja celovito svetovalno storitev za celovito analizo. Svetovanje obsega vse od analize in simulacije do prenove voznega parka.

Več informacij