Viličar V s prijemalom za bale
Rešitve za največjo dodano vrednost

Vsako podjetje ima individualne potrebe in osnovne zahteve: To so lahko finančni viri, poslovni postopki, splošni tehnološki ali varnostni standardi, infrastruktura in IT sistemi. Vsaka uporaba določa različne zahteve za izdelke in rešitve.

Premišljeni izdelki in rešitve, ki 100-odstotno ustrezajo individualnim zahtevam določene uporabe ali podjetja – to je odlika podjetja Linde Material Handling. Od strankam prilagojenih rešitev za viličarje, upravljanje voznega parka in avtomatizacijo do ponudb za najemne in rabljene viličarje, pakete financiranja in servisne pakete ter svetovanje s področja načrtovanja materialnega toka, optimizacije voznega parka in varnosti.

Kratkoročni najem

Z najemnimi viličarji Linde je mogoče ekonomično upravljati ozka grla in začasne potrebe po vozilih za talni transport.

Več informacij

Preverjeni rabljeni viličarji

Preverjeni rabljeni viličarji podjetja Linde Material Handling so uspešno prestali vseh osem korakov postopka preverjanja in obnove.

Več informacij

Pametno in prilagodljivo: Avtomatizacija za intralogistiko

Avtomatizacijske rešitve Linde so prilagodljive in razširljive – omogočajo samodejno obdelavo posameznih korakov postopka ali zapletenih materialnih tokov.

Več informacij

Upravljanje voznega parka

Vozni park prihodnosti je povezan, učinkovitejši in varnejši, za kar digitalni sistem za upravljanje voznega parka Linde connect: ponuja prave rešitve.

Več informacij

Svetovanje

Linde ponuja celovito svetovalno storitev za celovito analizo. Svetovanje obsega vse od analize in simulacije do prenove voznega parka.

Več informacij