Aplikacija Linde Truck Call

Hitro in preprosto usklajevanje naročil in voženj
Skladiščna hala z viličarji med delom

Učinkovitejše upravljanje naročil za vožnjo

Tovornjak zamudi zaradi prometnih razmer ali pa v skladišče prispe nenačrtovana dostava. Raztovor mora biti hiter. Za to so potrebni podatki o tem, kje se nahaja naslednji prosti viličar za potreben tovor. Dolge komunikacijske poti pogosto povzročijo nadaljnje zamude in vožnje brez tovora.

Pogoji

Za aplikacijo Linde Truck Call:

  • Pametni telefon ali tablica
  • Android® 4.1 (Jelly Bean) ali novejša različica
  • Dostop do interneta

Za spletni portal Linde Truck Call:

  • Osebni ali tablica
  • Posodobljen spletni brskalnik (npr. Google Chrome, Firefox, MS Edge)
  • Dostop do interneta

Aplikacija Linde Truck Call ponuja rešitev. Z aplikacijo lahko vodje izmen preprosto in učinkovito vnašajo naročila za vožnjo v sistem prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika in naročilu hkrati dodelijo stopnjo nujnosti. Aplikacija nato obvesti vse razpoložljive voznike, in ko eden od njih prek spleta sprejme naročilo, ni več viden v sistemu. Ko je vožnja končana, vodja izmene prejme potrdilo. Naročilo je mogoče natančneje opredeliti s fotografijami, dokumenti in komentarji. Da je aplikacijo mogoče prilagoditi potrebam in voznim parkom različnih podjetij, lahko vodja izmene najprej – prek spletnega portala ali aplikacije – določi ustrezno opremo in lastnosti svojih viličarjev. Aplikacijo se hkrati namesti na pametne telefone voznikov.

Viličar med raztovarjanjem tovornjaka

Z aplikacijo Linde Truck Call vodja izmene preprosto in hitro organizira svoje logistične naloge prek pametnega telefona.

Hiter pregled prednosti

Učinkovitost

Aplikacija občutno skrajša komunikacijsko pot med vodjami izmen in vozniki. To prepreči vožnje brez tovora in optimalno izkoristi vozni park.

Uporabniku prijazna

Aplikacija ponuja preprosto ustvarjanje in obdelavo naročil tudi na poti. Z možnostjo določitve prednostnih nalog ter prilaganja fotografij in dokumentov poskrbi tudi za podrobno komunikacijo.

Razpoložljivost

Aplikacija omogoča natančno dodelitev naročil ustreznim viličarjem. Hkrati ponuja preprost pregled nad vsemi odprtimi, tekočimi in zaključenimi naročili.

Funkcije aplikacije

Zaslon pametnega telefona z aplikacijo Linde Truck Call

1. Ustvarjanje naročil

Vodja izmene vnese naročilo v aplikacijo. V ta namen zabeleži lokacijo in mesto skladiščenja blaga ter določi stopnjo prednosti in časovno okno naročila.

Zaslon pametnega telefona z aplikacijo Linde Truck Call

2. Oddaja naročila

Vneseno naročilo je posredovano vsem voznikom. Če voznik sprejme naročilo, to ni več vidno drugim voznikom.

Zaslon pametnega telefona z aplikacijo Linde Truck Call

3. Odprta naročila za vožnjo

Vodja izmene prek aplikacije prejme seznam vseh odprtih, trenutnih in zaključenih naročil za vožnjo. Ob tem dobi tudi pregled nad tem, kateri voznik trenutno izvaja katero naročilo.

Zaslon pametnega telefona z aplikacijo Linde Truck Call

4. Opravljena naročila za vožnjo

Če je naročilo za vožnjo opravljeno, ga voznik potrdi v aplikaciji. Vodja izmene samodejno prejme potrditev in informacijo, da je voznik znova na voljo.