Tehnologija in novosti

Logistične rešitve s prihodnostjo
Logistične rešitve Linde so prilagojene spreminjajočim se zahtevam sodobne proizvodnje glede uporabe.

Materialni tokovi na novo

V industriji, povezani z omrežji, bodo ljudje in stroji sodelovali tesneje kot kdaj koli prej. Ko krmiljenje tokov blaga in materialov poteka digitalno ter blago povsem samodejno prispe na cilj, pametna logistika odločilno prispeva k ustvarjanju dodane vrednosti za podjetja. Linde Material Handling že danes oblikuje to prihodnost. Z enako iznajdljivostjo, kot so to počeli ustanovitelji podjetja, inženirji in tehniki podjetja Linde iščejo učinkovite rešitve za kompleksne intralogistične naloge. S poglobljenim razumevanjem potreb strank in upravljavcev postavljajo tradicionalne pristope pod vprašaj. V sozvočju produktivnosti, varnosti in ergonomije nastajajo tehnične novosti in novi pristopi k upravljanju voznega parka ter storitveni modeli, s katerimi uporabniki dosegajo trajne konkurenčne prednosti.

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji

Asistenčni sistem s kamero za pomoč pri vzvratni vožnji uporablja umetno inteligenco, da voznike viličarjev opozarja na nevarnost trčenja z ljudmi in zmanjša hitrost.

Več informacij

Linde Door Control

S sistemom Linde Door Control so trki med viličarji in hitrotekočimi vrati preteklost. Krmiljenje vrat nudi zaščito med vožnjo skozi vrata in zmanjša stroške.

Več informacij

Opozorilni pas za pešce za maksimalno varnost

Opozorilni pas za pešce pravočasno opozori uporabnika na nevarnost s svetlobnimi signali, tresljaji in zvočnimi opozorili ter tako zagotovi večjo varnost.

Več informacij

Pametno upravljanje polnjenja

Linde Material Handling s sistemom connect:charger ponuja stroškovno učinkovito in pametno rešitev za upravljanje polnjenja električnih vozil za talni transport.

Več informacij

Inovativni koncept krmiljenja Linde Steer Control

Linde Steer Control je revolucionarni koncept krmiljenja viličarjev. Mini volan ali krmilna palica nadomestita običajni volan.

Več informacij

Optimalni teleskop, optimalno upravljanje

Linde z novim regalnim teleskopom HD za regalne viličarje R14–R25 omogoča boljši pregled, večjo dvižno višino, boljšo stabilnost in veliko preostalo nosilno zmogljivost.

Več informacij

Linde Motion Detection

Linde Motion Detection je asistenčni sistem, ki zazna gibanje za viličarjem in nanj opozori voznika, s tem pa pomaga preprečevati nesreče.

Več informacij

Inovativna zaščita pred trkom v regal

Tipalo Linde Rack Protection Sensor samodejno zavira, ko se viličar približa regalu, in tako prepreči trke in škodo.

Več informacij

Večnamenska ročica Linde

Večnamenska ročica Linde je nov vmesnik človek – stroj, ki zajema vse funkcije upravljanja in zagotavlja optimalno ergonomijo in preprosto uporabo.

Več informacij

Varno skozi zelo ozke hodnike

Asistent za varnost v hodnikih (GSA) podjetja Linde pomaga zmanjšati škodo v skladišču tako, da viličar prilagodi premikanje skladišču.

Več informacij

Skladiščna navigacija Linde

Ozki hodniki in velike dvižne višine – visokoregalno skladišče z zelo ozkimi hodniki je za podjetja poceni, vendar veliko zahteva od viličarjev in njihovih upravljavcev. Skladiščna navigacija Linde pomaga in občutno izboljša produktivnost.

Več informacij

Asistent za varno pretovarjanje blaga

Sistem Linde Load Management Advanced omogoča preprostejše in varnejše pretovarjanje blaga z visokodvižnim viličarjem. Upravljavcu daje jasne vizualne in zvočne opozorilne signale na velikem barvnem zaslonu. Če dejanska teža tovora presega največjo nosilnost, se dvižna funkcija celo samodejno blokira.

Več informacij

Hitro in preprosto usklajevanje naročil in voženj

Aplikacija Linde Truck Call poenostavi dodeljevanje naročil za vožnjo v okviru voznega parka in občutno skrajša komunikacijsko pot med upravljavci voznih parkov in vozniki.

Več informacij

Active Stability Control

Visokoregalni viličarji opravljajo svoje delo na velikih višinah, hodniki so ozki, razdalje do regala pa natančno izračunane. Vsaka majhna neravnina skladiščnih tal lahko postane težava. Koncern Linde Material Handling z asistenčnim sistemom Active Stability Control ponuja inovativno rešitev za viličar K.

Več informacij

Linde TruckSpot

Ozki regalni hodniki, težko opazna križišča in nepregledna območja pešcem pogosto otežijo, da bi pravočasno opazili vzvratno vozeči viličar. Linde TruckSpot – rešitev z vizualnim opozorilnim signalom – opozarja na bližajoči se viličar s svetlobnim signalom.

Več informacij

Linde VertiLight in Linde LED Stripes

Za varno in učinkovito delo z vozilom za talni transport je ključna zahteva prava osvetlitev ob pravem času. Linde Material Handling z osvetlitvijo Linde VertiLight in trakovi Linde LED Stripes ponuja dva inovativna koncepta osvetlitve.

Več informacij

Linde Safety Scan

Varnost je ključen dejavnik za produktivnost v notranjem prometu oseb in viličarjev. Z analizo Linde Safety Scan lahko trajno zmanjšate varnostna tveganja, povezana z notranjim prometom.

Več informacij

Linde Safety Guard

Kjer se uporabljajo vozila za talni transport, obstaja zapletena interakcija med ljudmi in stroji. Linde Safety Guard je inovativni asistenčni sistem, ki izboljša varnost upravljavca viličarja in pešca v neposredni bližini viličarja.

Več informacij

Gremo na vodik

Vodik je pomemben gradnik mešanice energetskih virov prihodnosti. Linde Material Handling ponuja najsodobnejšo tehnologijo gorivnih celic za široko paleto viličarjev.

Več informacij

Energetski sistem za logistiko danes in jutri

Panoga vozil za talni transport je že dolgo vodilna na področju električne mobilnosti. Izziv: omogočiti enako razpoložljivost viličarjev kot pri viličarjih z motorji z notranjim zgorevanjem. Tukaj tehnologija LI-ION podjetja Linde pokaže svojo moč.

Več informacij

Linde Safety Pilot

Nesrečam, pri katerih se prevrne čelni viličar, se je mogoče v veliki meri izogniti z uporabo sistema Safety Pilot podjetja Linde Material Handling.

Več informacij

Dynamic Mast Control

Asistenčni sistem Dynamic Mast Control za viličarje s pomičnimi vilicami podjetja Linde Material Handling skrbi za večjo varnost in učinkovitost z manjšim nihanjem dvižnega teleskopa.

Več informacij

Vrtljivo voznikovo delovno mesto in vrtljiva kabina

Neoviran pogled tudi nazaj brez stegovanja vratu: vrtljivo delovno mesto razbremeni hrbtenico voznika viličarja. Kar je dobro za voznika, izboljša tudi potek dela.

Več informacij

Linde BlueSpot™

Opozorilna oprema za vozno pot BlueSpot™ podjetja Linde poveča varnost med delovanjem, saj s točkovnimi svetili LED viličar postane neslišno viden.

Več informacij