SPLOŠNA IZJAVA O ZASEBNOSTI

Hvala, ker ste obiskali spletno stran podjetja Linde viličar d.o.o.. Osebni podatki se na tej spletni strani zbirajo zgolj za tehnične namene. V nadaljevanju je pojasnjeno, kako zbiramo, obdelujemo, uporabimo in za kakšne namene potrebujemo vaše osebne podatke.

1. Zbiranje in obdelava podatkov

Ob dostopu do spletne strani zbiramo in začasno shranimo splošne tehnične informacije, kot so IP naslov vašega računalnika, spletni brskalnik, s katerim ste dostopali do naše spletne strani ter čas in trajanje vašega obiska spletne strani. Te podatke pretvorimo v anonimne in jih statistično analiziramo, zgolj za izboljšanje prikaza, vsebine in funkcionalnosti naše spletne strani. Vaše podatke zbiramo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

2. Osebni podatki

Osebni podatki, kot so e-mail, ime in naslov, se zbirajo le, če jih posredujete prostovoljno, npr. ob uporabi našega kontaktnega obrazca za pošiljanje povpraševanja ali ob registraciji v ekstranet. Te podatke posredujete izrecno prostovoljno, z vašim soglasjem. Vaše osebne podatke uporabimo izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali, npr. za dopisovanje z vami glede vaše poizvedbe ali obdelave pogodb. Vaša vprašanja lahko posredujemo tudi našim dobaviteljem ali pooblaščenim prodajalcem. Vaših osebnih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Seveda lahko za v prihodnje kadarkoli prekinete soglasje. Če želite to storiti, pošljite kratko e-poštno sporočilo na: info@linde-vilicar.si.

3. Prošnje za delo

Če se elektronsko prijavite za delo v našem podjetju, bodo vaši osebni podatki zaupno obdelani in uporabljeni izključno za obdelavo vaše prijave. Prenos podatkov je šifriran.

4. Posredovanje podatkov

Vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, razen v primeru, če smo k temu zakonsko zavezani. Če imajo zunanji ponudniki storitev dostop do vaših osebnih podatkov, smo uvedli pravne, tehnične in organizacijske ukrepe ter izvajamo redne preglede, da s strani zunanjih ponudnikov storitev zagotovimo spoštovanje določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

5. Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Vse informacije o naših piškotkih najdete tukaj.

Nastavitve piškotkov lahko spremenite tukaj.

6. Google izdelki

Google Analytics

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev za spletno analizo, ki je last družbe Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku in olajšajo analizo vaše uporabe spletne strani. Informacije o vaši uporabi te spletne strani, ki jih ustvari piškotek, se praviloma prenesejo in shranjujejo na Googlovem strežniku v ZDA. Na podlagi Sporazuma o evropskem gospodarskem prostoru, Google v državah članicah EU ali v drugih državah pogodbenicah skrajša vaš IP naslov, zaradi anonimizacije le-tega.

Google bo te podatke v našem imenu uporabil za oceno vaše uporabe spletne strani, za sestavljanje poročil o dejavnostih na spletni strani in za izboljšanje uporabe spletne strani ter storitev, povezanih z uporabo interneta za operaterja spletne strani. IP naslov, ki ga vaš brskalnik pošlje kot del postopka Google Analytics, ne bo združen z drugimi Googlovimi podatki.

Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da v brskalniku izberete ustrezne nastavitve. Upoštevajte, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Prav tako lahko Googlu preprečite obdelavo teh podatkov, ki jih ustvari piškotek, in o vaši uporabi spletnega mesta (vključno z vašim IP naslovom), tako da prenesete in namestite vtičnik brskalnika na naslednji način.

Povezava: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Sklicujemo se na dejstvo, da je Google Analytics razširil “gat._anonymizeIp();” kodo z namenom, da se omogoči anonimno zbiranje IP naslovov ali tako imenovano „maskiranje IP“. To kodo uporabljamo za realizacijo anonimnosti.

Google Analytics se na tem spletnem mestu uporablja tudi za ocenjevanje podatkov iz programa AdWords, dvojni klik na piškotek pa za statistične namene. Če tega ne želite storiti, ga lahko deaktivirate v upravitelju nastavitev oglasov (https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en).

Google Tag Manager

Google Tag Manager omogoča upravljanje oznak spletnih strani prek vmesnika. Uporablja samo oznake, piškotki niso nastavljeni in ne zbirajo se osebni podatki. Google upravitelj oznak lahko sproži druge oznake, ki lahko zbirajo podatke, kadar je to potrebno, medtem ko do teh podatkov ne dostopamo preko omenjenega orodja.

Dodatne informacije o Google upravitelju oznak najdete na naslednji povezavi:

http://www.google.de/tagmanager/use-policy.html.

Google Data Studio

Za vizualizacijo podatkov naše spletne strani uporabljamo orodje Google Data Studio. Vizualizacija se izvaja na tako imenovanih »nadzornih ploščah«. Piškotki niso nastavljeni in osebni podatki se ne zbirajo. Spletno orodje Google Data Studio se zažene prek spleta in ne zahteva nobene lokalne aplikacije.

Dodatne informacije o Google Data Studiu najdete na: https://support.google.com/

7. Etracker

Za analizo podatkov o uporabi na našem spletnem mestu uporabljamo storitve podjetja etracker GmbH s sedežem na naslovu Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg, Nemčija. Za spletno analizo, ki jo izvaja podjetje etracker, piškotki niso potrebni.

Zbiranje in obdelava podatkov poteka v skladu z zakonskimi določbami v točki f odstavka 1 člena 6 (zakoniti interes) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR). Naš interes v smislu GDPR (zakoniti interes) je optimizacija naše spletne ponudbe in spletnega mesta. Ker je zasebnost naših obiskovalcev za nas pomembna, so podatki, ki lahko omogočajo določitev posameznika, kot so naslov IP, prepoznava poverilnic ali ID-ja naprave, anonimizirani ali psevdonimizirani takoj, ko je to mogoče. Podatki niso uporabljeni na drugačen način, niso združeni z drugimi podatki ali posredovani tretjim osebam.

Podatke, ki jih zbere podjetje etracker v imenu ponudnika tega spletnega mesta, podjetje etracker obdeluje in shranjuje izključno v Nemčiji, zato zanje veljajo strogi nemški in evropski zakoni in standardi o varstvu podatkov. V ta namen je bilo podjetje etracker neodvisno preverjeno, certificirano in je prejelo certifikat za varstvo podatkov ePrivacyseal.

Zgoraj opisano obdelavo podatkov lahko kadar koli zavrnete in se tukaj odjavite od zbiranja, ki ga opravlja podjetje etracker.

Več informacij o varstvu podatkov pri podjetju etracker je na voljo tukai

8. Klepet v živo

Za zagotavljanje podpore strankam smo uvedli funkcijo klepeta v živo, ki jo zagotavlja "Kommunicate", produkt podjetja Applozic Inc. s sedežem Stanford Financial Square, 2600 El Camino Real, Suite 415, Palo Alto, CA 94306 Združene države Amerike. Pri uporabi klepetalnega robota se obdelujejo naslednji osebni podatki:

kontaktni podatki, katerih obseg določi in nadzoruje naročnik po lastni presoji, in drugi osebni podatki, kot so navigacijski podatki (vključno s podatki o uporabi spletnega mesta), podatki o elektronski pošti, podatki o uporabi sistema, podatki o integraciji aplikacij in drugi elektronski podatki, ki jih končni uporabniki predložijo, shranijo, pošljejo ali prejmejo prek naročniške storitve.

Pravna podlaga za uporabo klepetalnega robota je člen 6, odstavek 1, točka a.) Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Politika zasebnosti podjetja Applozic Inc. je na voljo na zunanji povezavi, kjer se lahko odjavite od obdelave osebnih podatkov ter uveljavljate svoje pravice.

9. Varen prenos podatkov

Za zagotavljanje, da so osebni podatki, ki jih hranimo, zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom in zlorabo, smo sprejeli obsežne tehnične in operativne varnostne ukrepe. Naši varnostni ukrepi se redno pregledujejo in prilagajajo v skladu z najnovejšimi tehnologijami.

10. Vaše pravice

Transparentnost je za nas zelo pomembna. V skladu z našimi zakonskimi obvezami vas bomo z veseljem obvestili, če smo vaše podatke shranili – če da, katere. Če želite prejeti te informacije, nam pošljite pisno prošnjo.

Kot določa slovenski Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-01), lahko, če je primerno, zahtevate, da se ti podatki popravijo, blokirajo ali izbrišejo, le če je to dovoljeno v skladu z zakonskimi zahtevami o hrambi evidence.

Z veseljem vam bomo priskrbeli tudi naš javni seznam postopkov, ki vsebujejo informacije, zahtevane v 31. členu v povezavi s III. delom ZVOP-01-UPB1. Če želite prejeti za seznam, kontaktirajte: dataprotection@kiongroup.com.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede obdelave vaših osebnih podatkov, lahko kontaktirate našega pooblaščenca za varstvo podatkov v podjetju, ki je na voljo za vse informacije, predloge ali pritožbe.

11. Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov

Zasebno in zaupno

g. Norbert Moeren

KION GROUP AG

Thea-Rasche-Strasse 8

60549 Frankfurt am Main

E-pošta: dataprotection@kiongroup.com